Julio Iglesias the 50 Year Anniversary World Tour

Concert » Varia

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Julio Iglesias the 50 Year Anniversary World Tour

  Julio Iglesias is de bestverkopende Spaanse artiest met meer dan 50 jaar carrière. Tijdens zijn ‘50 Year Anniversary World Tour’ komt hij op 8 juni 2019 naar het Sportpaleis.

  De ondertussen 75-jarige Julio Iglesias won in 1968 het muziekfestival van Benidorm en twee jaar later werd hij vierde op het Eurovisiesongfestival. Iglesias was niet alleen succesvol in zijn moedertaal, hij nam ook muziek op in o.a. het Frans, Italiaans, Engels en Duits.

  Na meer dan 5.000 concerten in 600 steden voor meer dan 60 miljoen mensen heeft hij zijn sporen meer dan verdiend. Amor, amor, amor, Un Canto a Galicia, To all the girls I’ve loved before, Quiereme mucho, All of you, Fragile, … de lijst met Julio Iglesias-hits is ellenlang.

  Het concert maakt deel uit van zijn afscheidstour, opgedragen aan zijn 75ste verjaardag en 50 jaar podiumpresence. De meeslepende avond gevuld met liefde en aangename nostalgie zal een onvergetelijke en ongelofelijke manier zijn om afscheid te nemen van deze maestro.

  Julio Iglesias zingt recht uit het hart en elk concert van deze elegante gentleman baadt in een aangename romantische sfeer. Zaterdag 8 juni ontvangen we hem dan ook graag nog eens in België.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Merksem

  Aanbevelingen