Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Willem Vermandere

  Na het succes van zijn optredens in 2017, 2018 en 2019 komt Willlem Vermandere voor een 4e keer terug naar het Kursaal van Oostende op zondag 9 februari 2020 om 15u !

  Samen met zijn trouwe muzikanten-trawanten - zoals Willem ze zelf noemt - Freddy Desmedt (klarinet, dwarsfluit, saxofoon en percussie), Pol Depoorter (gitaren en mandoline) en Bart Caron (contrabas) tovert Willem met woord en klank, luchtig en doodernstig, droevig en blij, levenslustig en soms donker, aangevuld met natuurlijk zijn vertelelementen.

  Willem zingt graag, speelt graag op zijn instrumenten, maar hij vertelt ook inderdaad graag tegen het publiek. Verhalen uit zijn leven, verhalen over liedjes die tot stand kwamen, verhalen over allerlei zaken die de mensen boeien. Vlaanderens warmste theatermens Willem Vermandere - die net zoals echte goede wijn verbetert met het ouder worden - mag je zeker niet missen tijdens dit uniek namiddagconcert. 

  Zing je ook mee met Blanche en z'n peird uit 1971, Pierre de Beeste uit 1971, Laat mie maar lopen uit 1981, Ik plantte een keer patatten uit 1981, Mijn Westhoek uit 1998, Altijd iemands vader, altijd iemands kind uit 2006… 

  Oefen maar je stembanden, want tijdens een optreden van Willem Vermandere is zwijgen niet mogelijk. 
  Je laat je immers meeslepen met de zingende massa en dus zing je ook vol enthousiasme de liedjes mee van deze sympathieke theatermens.

  En en plus viert hij op zondag 9 februari 2020 ook nog eens zijn 80ste verjaardag !

  Meer dan welkom allemaal

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Kursaal

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Oostende

  Aanbevelingen