Beyond Bruegel - Ontdek Pieter Bruegel tijdens een ongekende immersieve beleving !

Tentoonstelling » Schilderijen

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Beyond Bruegel - Ontdek Pieter Bruegel tijdens een ongekende immersieve beleving !

  Vierhonderdvijftig jaar na de dood van de beroemde Vlaamse schilder, kan u in het Paleis van de Dynastie in Brussel, net boven het Centraal Station, het werk van Pieter Bruegel de Oude herontdekken via een wonderbaarlijke multimediale experience.

  Beyond Bruegel is een originele en verrassende ontmoeting met de wereld van een geniaal en grensverleggend kunstenaar. Ervaar een onderdompeling in het hart van zijn fantastische landschappen, sfeerbeelden en werelden door middel van 360 graden projectie-technieken. Deze beleving is een unieke kans om de rijkdom en de gedetailleerdheid van de schilderijen en tekeningen ten volle te waarderen. Wij brengen details tot leven die moeilijk met het blote oog te zien zijn in de context van een museumbezoek.

  Tijdens deze interessante visuele reis, doorspekt met imaginaire scènes, thema’s van religieuze en rurale oorsprong of uitingen van puur volksvermaak ontmoet u een veelheid van personages, soms grappig en humoristisch, soms bevreemdend, altijd intrigerend.

  Beyond Bruegel is een artistiek en zintuiglijk avontuur, dat u van licht naar duisternis voert, begeleid door engelen en duivels, van de Val van de Opstandige Engelen, via de Dulle Griet tot aan de voet van de Toren van Babel.

  Deze beleving verweeft naadloos beeld, geluid en licht tot een emotioneel geheel terwijl u door Bruegel zelf bij de hand wordt genomen om een kijkje te nemen in zijn wereld, zijn tijd en een glimp geeft van zijn spectaculair universum. Tip: Top voor Kinderen (vanaf 5 jaar)!

  Ga naar de website om te profiteren van gereduceerde groepstarieven (minimaal 10 personen) : https://beyondbruegel.be/

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  100 niet te missen evenementen in 2020

  Andere evenementen : Tentoonstelling

  Andere evenementen : Brussel