image - Cavalluna - Legend of the desert

Over

Europa’s populairste familie-entertainmentshow met paarden komt terug en treedt voor de tweede keer op onder de nieuwe merknaam “CAVALLUNA” in Antwerpen in het Sportpaleis. Van 29 februari tot 1 maart 2020 wordt de arena omgetoverd tot een plek die het publiek uitnodigt om te dromen en zich te verwonderen.

Maak je klaar voor ‘Legend of the Desert’
De nieuwe show ‘CAVALLUNA – Legend of the Desert’ neemt je weer mee op een adembenemende reis. Het geheimzinnige verhaal van deze show draait rond een prinses van een woestijnvolk, die een ongelofelijke opdracht toevertrouwd krijgt. Ze moet het geheim van de legendarische Amazones van de Elementen ontrafelen om haar volk en de hele wereld van een groot gevaar te vrijwaren. Zal ze er op tijd in slagen om de eeuwenoude opdracht tot een goed einde te brengen en zo alles wat haar lief en dierbaar is te redden?

“CAVALLUNA – Legende van de woestijn” zal heel Europa betoveren met een fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek. Beleef deze spectaculaire show op zaterdag 29 februari en zondag 1 maart 2020 en verheug je nu al op nieuwe onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.

Kinderen t.e.m. 10 jaar genieten van een aanzienlijke korting!

Kom je graag in groep? Voor interessante groepsvoorwaarden kan je contact opnemen per telefoon via +32 3 400 40 47 of per mail via groepen@sportpaleisgroup.be.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (4)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Evenementen voor kinderen > Dansevenementen voor kinderen
Nog meer evenementen Merksem
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 100400
Editer l'événement SEO Espace administration