'Paradise city - live' presented by Mario Goossens

Concert » Varia

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over 'Paradise city - live' presented by Mario Goossens

  Dit najaar verschijnt op Canvas de documentairereeks ‘Paradise City’. Daarin reist Triggerfinger drummer Mario Goossens naar zes wereldsteden: Hiroshima, New Orleans, Kigali, Belfast, Port-au-Prince en Detroit. Allemaal steden die met uiteenlopende catastrofes te maken hebben gekregen. Mario gaat samen met regisseur en mede-muzikant Karel Van Mileghem (Jacle Bow) op zoek naar welke rol muziek heeft gespeeld in het helingsproces voor de inwoners van de getroffen steden.

  Aanvullend op het programma trekken Mario en Karel ook doorheen Vlaanderen. Tijdens de ‘Paradise City Tour’ gaan ze nog dieper in detail over de helende kracht van muziek, en maak je kennis met inwoners van de steden die zo voor hoop zorgen waar hopeloosheid regeert. Je ontdekt ook hoe opvallend veel genres uit de popgeschiedenis hun oorsprong eigenlijk vinden in rampspoed.

  Het wordt een avond vol verhalen, geruggesteund door prachtige beelden die je in de sfeer van de zes steden onderdompelen. En natuurlijk is er vooral ook heel veel livemuziek, waarbij Mario en Karel bijgestaan worden door David Poltrock (De Mens), Gertjan Van Hellemont (Douglas Firs) en Jan Bas.

  Kom vooral zelf ontdekken hoe onwaarschijnlijk de kracht van muziek is, en hoe het een katalysator kan zijn voor het herrijzen van volledige bevolkingsgroepen."

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Cactus Club

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brugge

  Aanbevelingen