Bang van Dendoncker - Jens Dendoncker

Theater / Spektakel » Humor / Komedie

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Bang van Dendoncker - Jens Dendoncker

  JENS DENDONCKER
  BANG VAN DENDONCKER
  Onder de noemer “Comedy @ GC Den Breughel”, komt Jens Dendoncker ons verwennen met zijn comedyshow “Bang van Dendoncker”. Jonge Kempenaar Jeroen Verdick is het vaste voorprogramma van Jens Dendoncker en start met spelen om 20:15 uur maar u bent al welkom voor een drankje vanaf 19:30 uur.

  Over Bang van Dendoncker:

  Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte 'angry young man' wordt in 'Bang van Dendoncker' een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in de armen zal sluiten.

  Over Jens Dendoncker:

  Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo's Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor eerste zijn soloprogramma. Door mening jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn 'hoge aaibaarheidsfactor'en 'geloofwaardig, ijzersterk spel', brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.

  Deze fantastische voorstelling leverde in zijn eerste seizoen enkel uitverkochte zalen op en een lovende 4 sterren recensie in De Standaard.
  Ook op televisie is Jens niet meer weg te denken. Zijn verschijning in 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', 'Beste Kijkers' en 'De Slimste Mens Ter Wereld' werden goed gesmaakt. In oktober 2018 start het tweede seizoen van het succesvolle VTM-programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?'

  Web: http://www.jensdendoncker.be/
  Is een organisatie van Vermaak Vzw (http://vermaak.business.site/)

  Bijkomende troeven:
  • Toegankelijk voor mindervaliden
  • Ruime en gratis parking aanwezig
  • Op wandelafstand van HoReCa-centrum van Haacht

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Theater / Spektakel

  Andere evenementen : Haacht

  Aanbevelingen