Carnivale door De Machienerie op Zomer van Antwerpen

Events voor kinderen » Theater

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over Carnivale door De Machienerie op Zomer van Antwerpen

  Kleine avonturiers (en hun ouders) opgelet! Maak jullie klaar voor een fantasierijk feest met De Machienerie. Ze komen naar de Zomerbar met drie prachtige attracties, die door een vreemd kermisvolkje én het publiek zelf worden bediend en gemanipuleerd.

  Het avontuur wacht aan boord van de prachtige carrousel van Capitein Gustav II en zijn bemanning. Vaar met hen mee naar verre vreemde landen!

  Over woeste wateren gesproken: de allernieuwste attractie heet The Kraken, naar een groot fabeldier dat in de zee leeft. De scheepjes van deze schommelinstallatie zijn voorzien van mythische zeemonsters die je alsmaar hoger laten vliegen.

  Geen zeebenen? Klim op de rug van één van de laatst overgebleven reuzenschildpadden, Les Tortues Géants. Ooit wandelden ze traag over de vlaktes van de Galapagos eilanden. Nu krijg je de kans om zelf hun traagheid te ervaren.

  De buitengewone attracties van De Machienerie zijn een ode aan grenzeloze fantasie. Je vindt ze drie weekenden in augustus terug op het terrein van de Zomerbar, The Kraken is zelfs de hele zomer lang aanwezig.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Events voor kinderen

  Andere evenementen : Antwerpen

  Aanbevelingen