Brussels Museums Nocturnes 2019

Tentoonstelling » Varia

Praktische informatie

Over Brussels Museums Nocturnes 2019

Brussels Museums Nocturnes: happy hour(s) in de Brusselse musea.

Elke donderdagavond van 19 september t.e.m. 5 december zetten verschillende Brusselse musea hun deuren open van 17:00 tot 22:00. Ontdek op je eigen tempo en in fijn gezelschap de nieuwste tentoonstellingen, animaties en rondleidingen. Cultureel aperitieven aan democratische prijzen, het kan weldegelijk.

Per museum betaal je €4 (standaard) of €2 (-26) voor 1 toegang. Wat is nog voordeliger? De Pass 5 Nocturnes voor €17 (standaard) of €8 (-26). Het geeft je 5 voordelige toegangen die geldig zijn gedurende het hele seizoen of te gebruiken zijn op eenzelfde avond. Het is absoluut een koopje als je een fervente museumlover bent of als je met vrienden of familie wilt komen. Elke week wordt er ook gefocust op een Brusselse wijk met haar musea zodat je meerdere museumbezoeken kan combineren.

We zien jullie graag op 19 september op de Grote Markt voor de grote gratis opening die Brussel in de kijker zal zetten.
Op het programma staan onverwachte verhalen van onze stad met de tentoonstelling “The Grand Place to Be" in het Broodhuis, de schoonheid van verfijnde lingerie in de tentoonstelling "Beautiful Lace" in het Mode & Kant Museum en meer extravagantie en folklore in kledij in de GardeRobe MannekenPis. Daarnaast zijn er geleide bezoeken, activiteiten, muziek en nog zoveel meer. Vraag naar de brochure op de Museum Markt.
Meer info: www.brusselsmuseumsnocturnes.be

Photos de Brussels Museums Nocturnes 2019

Gerelateerde thema's

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Niet te missen activiteiten deze week

Andere evenementen : Op verschillende locaties in Brussel

Andere evenementen : Tentoonstelling

Andere evenementen : Brussel

Aanbevelingen