Brussels Museums Nocturnes 2019

image - Brussels Museums Nocturnes 2019

Over

Brussels Museums Nocturnes: happy hour(s) in de Brusselse musea.

Elke donderdagavond van 19 september t.e.m. 5 december zetten verschillende Brusselse musea hun deuren open van 17:00 tot 22:00. Ontdek op je eigen tempo en in fijn gezelschap de nieuwste tentoonstellingen, animaties en rondleidingen. Cultureel aperitieven aan democratische prijzen, het kan weldegelijk.

Per museum betaal je €4 (standaard) of €2 (-26) voor 1 toegang. Wat is nog voordeliger? De Pass 5 Nocturnes voor €17 (standaard) of €8 (-26). Het geeft je 5 voordelige toegangen die geldig zijn gedurende het hele seizoen of te gebruiken zijn op eenzelfde avond. Het is absoluut een koopje als je een fervente museumlover bent of als je met vrienden of familie wilt komen. Elke week wordt er ook gefocust op een Brusselse wijk met haar musea zodat je meerdere museumbezoeken kan combineren.

We zien jullie graag op 19 september op de Grote Markt voor de grote gratis opening die Brussel in de kijker zal zetten.
Op het programma staan onverwachte verhalen van onze stad met de tentoonstelling “The Grand Place to Be" in het Broodhuis, de schoonheid van verfijnde lingerie in de tentoonstelling "Beautiful Lace" in het Mode & Kant Museum en meer extravagantie en folklore in kledij in de GardeRobe MannekenPis. Daarnaast zijn er geleide bezoeken, activiteiten, muziek en nog zoveel meer. Vraag naar de brochure op de Museum Markt.
Meer info: www.brusselsmuseumsnocturnes.be

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (5)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Varia
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 108768
Editer l'événement SEO Espace administration