Johan Verminnen - Plankenkoorts

Concert » Nederlandstalig lied

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Johan Verminnen - Plankenkoorts

  De positieve stress van een artiest, alleen in zijn kleedkamer, de niet te temmen gedrevenheid om elk con-cert telkens opnieuw alles uit de kast te halen, zeg maar de ‘Plankenkoorts’ – zelfs na vijftig jaar carrière - zijn het uitgangspunt voor de nieuwe tournee van Johan Verminnen.

  Want sinds kort is het vijftig jaar geleden dat de zanger officieel zijn loopbaan begon: in 1969 werd de piep-jonge spring-in-‘t-veld op nauwelijks achttienjarige leeftijd laureaat van de wedstrijd ‘Ontdek de Ster’, zeg maar ‘The Voice van Vlaanderen’ die de toenmalige openbare omroep in die jaren organiseerde. Dat leverde hem zelfs een aardige aanmoediging op van jurylid Toon Hermans. De rest is geschiedenis, weliswaar een erg rijkgevulde geschiedenis.

  En zo presenteert de nieuwe tournee de grootste successen en de belangrijkste liedjes uit Verminnens loop-baan. Eens te meer zal het publiek bovendien kunnen beleven hoe kwaliteitsvol zijn vaste begeleidingsband klinkt.

  ‘Plankenkoorts’: weer zal het publiek zich elke avond onvoorwaardelijk laten onderdompelen in het warme bad van vertrouwde klassiekers en heel recente pareltjes. Proost! Op vijftig jaar Johan Verminnen!

  Met: Johan Verminnen (zang en commentaar), Bert Candries (gitaren, bas), Leo Caerts (klavieren), Gert Meert (percussie, drums), Raph Schillebeeckx (gitaren), Paul Flush (hammond, klavieren) en Jan De Troyer (licht en geluid).

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Ravels