74ste Luchtbal Volkskermis

Feest / Folklore » Varia

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over 74ste Luchtbal Volkskermis

  Luchtbal Volkskermis is een traditierijk evenement dat al sinds 1946 elk jaar plaats vindt in de Noord-Antwerpse wijk Luchtbal, dankzij de inzet van tientallen vrijwilligers. De jaarlijkse grote openluchtrommelmarkt, de gevarieerde attractieve kindernamiddag en de traditionele moederhulde zijn zoals steeds de trekpleisters en alles is GRATIS toegankelijk. Dit jaar is er opnieuw een tent opgesteld op het kermisterrein, waar de bezoekers ook bij eventueel regenweer probleemloos hun snacks, ijsjes, pannenkoeken of frietjes kunnen consumeren. Ook op het groot openluchtterras en in het praatcafé "Onder Toren" is er drank- en eetgelegenheid aan zeer democratische prijzen. Zoals elk jaar worden naast de wijkbewoners weer vele uitgeweken Luchtballenaren verwacht om elkaar nog eens te ontmoeten en bij te praten, terwijl de nieuwe wijkbewoners kunnen kennis maken met elkaar en met deze volkse traditie.

  PROGRAMMA

  VRIJDAG 9 AUGUSTUS: Barbecue in de tent, vanaf 19 uur. Graag vooraf inschrijven (20 € volwassenen, 10 € kinderen tot 10 jaar, te betalen de avond zelf).

  ZATERDAG 10 AUGUSTUS: Grote openlucht ROMMELMARKT van 10u00 tot 17u00, met doorlopend aanbod van snacks en drank voor iedereen.

  ZONDAG 11 AUGUSTUS: Gevarieerde KINDERNAMIDDAG (tot 12 jaar) met o.a. circusoptreden, springkastelen, schminksters, paardenmolen, ballonnenmannen, gratis versnapering... Opdrachtenparcours met 20 spellen (deelname 0,50 €). Horeca beschikbaar voor ouders en andere bezoekers.

  DONDERDAG 15 AUGUSTUS: Om 10u30 Moederhulde in de kerk en om 12 uur wordt een uitgebreid feestmaal geserveerd (26 € volwassenen, kinderen 13 €, vooraf inschrijven, betalen de dag zelf).

  Photos de 74ste Luchtbal Volkskermis

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Antwerpen