Salon international d'art contemporain

Salons / Beurzen » Markt / Rommelmarkt

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Salon international d'art contemporain

  De internationale beurs voor hedendaagse kunst Art3f strijkt in het weekend van 15 tot 17 november voor het vierde jaar op rij neer in Paleis 1 op de Heizel. Met bijna vierduizend kunstwerken bij meer dan 150 exposanten is er voor elk wat wils.

  Het aanbod op de beurs omvat alle hedendaagse stromingen van figuratieve en abstracte kunst over popart, streetart, fotografie en keramiek. Art3f onderscheidt zich ook van andere kunstbeurzen door de aanwezigheid van tal van kunstenaars en vakmensen uit de hele wereld, en wil daarmee uitwisseling centraal stellen.
  Ook kunstliefhebbers met kleine budgetten komen aan hun trekken. Natuurlijk vind je er topstukken van gerenommeerde kunstenaars maar ook kwaliteitsvolle kunst aan betaalbare tarieven. Een werkje mee naar huis nemen blijft dus niet voorbehouden voor de happy few.

  Jazzmuziek en liveoptredens zorgen voor sfeer. In een speciaal ingerichte happening zone kunnen kinderen hun creativiteit uitleven dankzij de beschikbare penselen, kwasten, verf en doeken.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Brussels Expo (Heizel)

  Andere evenementen : Salons / Beurzen

  Andere evenementen : Laken