Varkenshond (B) / Doko Opus II (B) / Why the Eye? (B)

Concert » Wereld ( wereldmuziek ) / Traditional Music

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Varkenshond (B) / Doko Opus II (B) / Why the Eye? (B)

  Why the Eye ? is een gemaskerd kwartet gevormd rond D.I.Y. instrumenten. Hun tribal-noisy-experimentele muziek brengt uw lichaam in ongekende trances. Hypnotisch en rauw, wordt hun sound door henzelf omschreven als "Prehistorische Techno". De bijzondere klank van de zelfgemaakte instrumenten en de spookachtige ritmes die zonder programmering worden gespeeld, maken wte? live een ronduit wilde ervaring.

  Varkenshond is een pan-etnisch, ritueel en bovenal fabelachtig improvisatie-ensemble, gestoeld op de Maggergergoriaanse spirituele leer en de eeuwenoude Támoldoetse kennis van energievelden. Geinspireerd door uitheemse begrafenis- en geboorterituelen brengen ze destabiliserende kreten en fluiten ze je zachtjes maar gedecideerd andere universa in.

  Doko Opus II
  Saxofonist Gregor Siedl en drummer Nicolas Chkifi vormen sinds jaar en dag een hecht duo met een gemeenschappelijke goesting voor improvisatorische muziek. Wild om zich heen slaand brengen zij in Recyclart (met de nodige electronica) de release van hun tweede album voor een - nu nog levend – publiek.

  20:30 Varkenshond
  21:15 Doko Opus II
  22:00 Why the Eye

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Jans-Molenbeek