Brik Tu-Tok (B) + De Zwarte Zusters (B)

Concert » Varia

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Brik Tu-Tok (B) + De Zwarte Zusters (B)

  Brik Tu-Tok
  Absurde DIY instrumenten (denk : hybride haardrogers / keukeninstrumenten) en ditto lyrics x de mooiste tijdloze pruiken, geverfde gezichten en asynchrone choreografieën. Maxim Storms en Linde Carrijn komen beiden uit het theatermilieu, maar hun liefde voor klank en passie voor uitheemse danspassen bracht hen hier. Verwacht alles, vertrouw op uw ledematen, things will get worse.

  De Zwarte Zusters (B)
  Een amalgaam aan kunstenaars/muzikanten van verschillende horizonten. Concertperformance vol organische explosiviteit gekruid met groepsdynamiet.
  Een concert van de zwarte zusters is een ervaring. Al improviserend verkennen zij tijdens elk optreden de spanning tussen het muzikale en beeldend performatieve waarbij de zoektocht naar collectieve waarde, naar vriendschap en naar vertrouwen centraal staat. Muzikaal experiment en contrast. De sfeer kan minimalistisch, stil en meditatief zijn en daarna transformeren in een live begeleide stoelendans.
  De zwarte zusters pogen zichzelf in een positie te manoeuvreren waarin alles mogelijk is, alles kan gebeuren. Elk optreden is dan ook compleet anders en gaat over het samen (onder elkaar en met het publiek) zoeken naar waarde en naar betekenis.


  20:00 Doors
  20:30 Brik Tu-Tok
  21:30 Zwarte Zusters
  6€

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Recyclart

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Jans-Molenbeek

  Aanbevelingen