Bai Ming. Vibrations of the eartg

Tentoonstelling » Sculpturen

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Bai Ming. Vibrations of the eartg

  Van 16 november 2019 tot 15 maart 2020 presenteert Keramis de eerste tentoonstelling in België gewijd aan Bai Ming, een hedendaagse Chinese kunstenaar van internationale faam.

  Na meer dan 20 solotentoonstellingen in China, Frankrijk, Zuid-Korea, de Verenigde Staten, Portugal... presenteert Bai Ming voor het eerst zijn keramische en picturale creaties in België, in de prachtige omgeving van Keramis. Dit is het belangrijkste overzicht van de kunstenaar in het Westen. In totaal zullen bijna 200 werken aan het publiek worden gepresenteerd, waaronder twee grote installaties, waaronder één 40 stuks en de andere 80 stuks.

  De curator van de tentoonstelling is Christine Shimizu, ere-curator generaal van erfgoed en specialist in oud en hedendaags Aziatisch keramiek. Tot 2015 heeft ze de functie van directeur van het Musée Cernuschi, het Aziatische Kunstmuseum van de stad Parijs, bekleed.

  Bai Ming. Vibrations of the Earth vindt plaats in Keramis van 16 november 2019 tot 15 maart 2020 en biedt een panorama van de verschillende werken van de kunstenaar (keramiek, schilderijen...).

  Bij de tentoonstelling verschijnt een catalogus uitgegeven door Prisme Editions (Keramis Collection), rijk geïllustreerd en versierd met teksten van specialisten.

  Photos de Bai Ming. Vibrations of the eartg

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Keramis | Centre de la Céramique

  Andere evenementen : Tentoonstelling

  Andere evenementen : La Louvière