Bai Ming. Vibrations of the eartg

image - Bai Ming. Vibrations of the eartg

Over

Van 16 november 2019 tot 15 maart 2020 presenteert Keramis de eerste tentoonstelling in België gewijd aan Bai Ming, een hedendaagse Chinese kunstenaar van internationale faam.

Na meer dan 20 solotentoonstellingen in China, Frankrijk, Zuid-Korea, de Verenigde Staten, Portugal... presenteert Bai Ming voor het eerst zijn keramische en picturale creaties in België, in de prachtige omgeving van Keramis. Dit is het belangrijkste overzicht van de kunstenaar in het Westen. In totaal zullen bijna 200 werken aan het publiek worden gepresenteerd, waaronder twee grote installaties, waaronder één 40 stuks en de andere 80 stuks.

De curator van de tentoonstelling is Christine Shimizu, ere-curator generaal van erfgoed en specialist in oud en hedendaags Aziatisch keramiek. Tot 2015 heeft ze de functie van directeur van het Musée Cernuschi, het Aziatische Kunstmuseum van de stad Parijs, bekleed.

Bai Ming. Vibrations of the Earth vindt plaats in Keramis van 16 november 2019 tot 15 maart 2020 en biedt een panorama van de verschillende werken van de kunstenaar (keramiek, schilderijen...).

Bij de tentoonstelling verschijnt een catalogus uitgegeven door Prisme Editions (Keramis Collection), rijk geïllustreerd en versierd met teksten van specialisten.

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (4)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Sculpturen
Nog meer evenementen Hainaut
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 104831
Editer l'événement SEO Espace administration