Opera Don Giovanni van W.A. Mozart

Theater / Spektakel » Opera

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Opera Don Giovanni van W.A. Mozart

  Don Giovanni is het verhaal over dé verleider aller tijden, waarbij de personages vernuftig en briljant geportretteerd worden door de aria’s van Mozart.
  Het in Brussel gevestigde ensemble Triomphe de l’Art herwerkt het grootse werk met hedendaagse accenten.
  Don Giovanni is een van de grootste, meest wereldberoemde opera's van Mozart. Don Giovanni vertelt het verhaal van de ondergang van een rokkenjager en het onvermogen van een persoon om ten goede te veranderen. Wat Don Giovanni zo tijdloos en van superieure muzikale waarde maakt, is niet alleen het onderwerp of de balans tussen komisch en ernstig, het is Mozarts briljante weergave van de innerlijke emotionele toestand van elk personage door middel van zijn muziek.

  In deze productie maakt Triomphe de l'Art Mozarts werk heel levendig, zoeken ze interactie met het hedendaagse publiek en vinden ze een echte overeenkomst tussen de lach van de 18e eeuw en onze hedendaagse maatschappij. In de enscenering worden moderne technologieën en artistieke anachronismen gebruikt en verschillende tijdperken vermengd.
  Deze Don Giovanni leeft in onze tijd, vol met IT-innovaties en -technologieën. Hij en de andere personages zijn een levendige afspiegeling van de moderne wereld met de technologieën die we zo vaak gebruiken en waar we niet meer zonder kunnen.
  En ook op deze manier roert het verhaal van de legendarische minnaar Don Giovanni en zijn eeuwige rivaal onze harten en geesten.

  Photos de Opera Don Giovanni van W.A. Mozart

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Theater / Spektakel

  Andere evenementen : Zaventem