Wille & the Bandits & Fred and the Healers

Concert » Blues / Country / Folk

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Wille & the Bandits & Fred and the Healers

  Wille & the Bandits – (deel 1)
  Paths is het vijfde studioalbum van de Engelse rootsrockers Wille and the Bandits. Het album kwam uit op 1 februari 2019.
  Op Paths haalt Wille & The Bandits inspiratie uit de rockmuziek van de late jaren ’60 en ’70. De band combineert nieuwe technologieën met elementen
  uit de wereldmuziek, dance en hiphop, en zorgt op die manier voor een uniek geluid. Zanger en gitarist Wille Edwards vertelt: « Ik heb het gevoel dat we er eindelijk in geslaagd zijn om verschillende soundscapes en de ongewone instrumentatie van ons geluid op één album vast te leggen, zonder onze rauwe live energie te verliezen. »

  Paths is een divers album waarop gebruik gemaakt wordt van een scala aan bijzondere instrumenten en overwegend vintage apparatuur. De oplettende luisteraar hoort onder andere de lap steel gitaar, handpan drum, dobro, udu, djembe en Indiase klankschalen.

  Wille & The Bandits heeft een indrukwekkende live reputatie. De band tourde onder andere met Deep Purple, Status Quo, Jon Butler Trio, Warren Haynes en Joe Bonamassa. In hun thuisland speelde de band op prestigieuze festivals als Glastonbury en Isle of Wight en op de Olympische Spelen in Londen.

  Photos de Wille & the Bandits & Fred and the Healers

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Cultureel Centrum van Sint-Pieters-Woluwe

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Pieters-Woluwe

  Aanbevelingen