Reis om de wereld in 80 dagen (8+)

Events voor kinderen » Theater

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Reis om de wereld in 80 dagen (8+)

  Als hoogtepunt van zijn bezoek aan de succes-multiculti-wijk Koekenberg zal de koning een immense muurschildering onthullen met de titel: Reis om de wereld in 80 dagen. Reizend leer je tenslotte andere culturen kennen en respecteren.
   
  Het comité, met de opdracht om binnen 80 dagen de blinde muur in de kleurrijke buurt aan te pakken, laat de ene na de andere organisatorische steek vallen. De tijd begint te dringen en twee huisschilders krijgen daags voor de onthulling de spoedklus in de schoot geworpen. Met rolsteigers, kwasten en talloze blikken verf gaan zij aan de slag. Het lijkt onmogelijk de klus nog op tijd te klaren. Maar men moet zich niet vergissen in de bewoners van de Koekenberg. Vereend zijn ze. En ook hun krachten. Kortom: slapstick in een sociaal bewogen jas!

  Beumer & Drost staan al jaren garant voor originele producties. Vaak wordt gewerkt met filmbeelden en speelt het gezelschap met de wereld op het podium enerzijds en die op film anderzijds. Personages stappen van de bühne in het filmbeeld en vice versa. Dit fijne mengsel brachten ze ook al vaak tot in Hasselt, denk aan Legends, Dick Bos, Eric of het kleine insectenboek, IJzersterk, enz…
   
  Reis om de wereld in 80 dagen is een theatrale explosie van beelden uit het heden en verleden. Een geweldige combinatie van actionpainting met historisch filmmateriaal!

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  De leukste activiteiten voor kinderen

  Andere evenementen : Events voor kinderen

  Andere evenementen : Hasselt

  Aanbevelingen