Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Mia Kermis

  Het Boze Wolffestival brengt spannend visueel theater in een uitgebreide reeks aan niet te missen voorstellingen. Tijdens de maand maart kan je in negen Vlaams-Brabantse cultuurcentra terecht voor het strafste figurentheater, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

   

  Vlakbij het huis van Stefanie Claes is een vondelingenschuif. Het is een plek die haar mateloos fascineert en die ze probeert te begrijpen. Het beeld van een pasgeboren kind dat werd losgemaakt van zijn/haar wortels leek haar een begin voor een belangrijk verhaal. Doorheen haar zoektocht kwam ze terecht bij oude stadsarchieven en daarin vond ze de zin ‘een vondeling heeft strikt genomen geen verleden’. Maar iedereen komt toch ergens vandaan? 'Mia Kermis' is een ode aan alle vondelingen die ooit hebben geleefd en een ode aan de verbeelding en de nieuwsgierigheid
  naar onze oorsprong.

  Aan de hand van een leger zelfgemaakte poppen en tekeningen vertelt Stefanie Claes het beeldende woordeloze verhaal van Mia Kermis, een kind dat opgroeit en op zoek gaat naar haar eigen begin om zo te kunnen groeien. Het resultaat is een intieme miniatuurvoorstelling voor volwassenen waarbij tieners welkom zijn.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : 30CC/ Wagehuys - Kapel Romaanse Poort

  Andere evenementen : Theater / Spektakel

  Andere evenementen : Leuven

  Aanbevelingen