Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Locke

  Ivan Locke, een plichtsbewuste bouwondernemer en goede vader, vertrekt zoals elke dag van het werk naar huis. Plots beslist hij aan de verkeerslichten rechtsaf te slaan waar hij normaal links moet. Wat volgt is een hartverscheurend verhaal vervat in een anderhalf uur durende autorit. Stap voor stap ontdekken we wat Ivan drijft om van zijn dagelijkse route af te wijken en zijn hele leven op het spel te zetten …

   

  Niemand minder dan klasbakken Tom Vermeir en Koen De Graeve vertolken dit straffe filmscenario van de hand van Steven Knight, de man achter de Britse tv-serie Peaky Blinders. In een regie van Yahya Terryn speelt telkens één van de twee acteurs de hoofdrol terwijl de andere zes bijrollen op zich neemt. De avond erop wisselen de rollen gewoon om. Een theatraal hoogstandje over verantwoordelijkheid nemen en principes volgen, ook als je daardoor alles dreigt kwijt te spelen. Omdat de waarheid boven alles staat.

   

  De soundtrack van de hand van Johannes Verschaeve, Luk Vermeir, Frederik Heuvinck en Ben Brunin zet alles extra onder stoom.

  Parent Events

  Autres Lieux/Dates

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : CC De Grote Post

  Andere evenementen : Theater / Spektakel

  Andere evenementen : Oostende

  Aanbevelingen