Double Bill: Time is on my side (yes it is)

Theater / Spektakel » Professioneel

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Double Bill: Time is on my side (yes it is)

  Laat je meevoeren naar een nieuwe tijdzone.

   

  'REALTIME' - Dries Gijsels

   

  In realtime gaat theatermaker Dries Gijsels (No Use For Binoculars (2015), Snøw (2019)) op expeditie naar ‘het wezen van de tijd’. Samen met Suzanne Grotenhuis, Femke Stallaert en Greg Timmermans schept hij een parallel universum waar de tijd anders tikt. Ze morrelen aan de mechanismen van onze innerlijke klok en buigen zich over de vraag waar tijd heen vloeit eens die voorbij is.

   

  Maar de tijd is een lastig model dat nooit stilstaat. Tijd voor een revolte tegen de dictatuur van de klok? Een voorstelling over traagheid in tijden van versnelling, over de kleine mens met zijn tikkende horloge in het grote, stille heelal.

   

  'Happy Hour' - Lobke Leirens & Maxim Storms

   

  Via symfonische kreten en disproportionele volksdansen creëren Lobke Leirens en Maxim Storms het ritueel van de ondergang. Het duo kneedt zich opnieuw tot twee uit de kom geslagen figuren. Aangewezen op elkaar vertoeven ze in het laatste spel en verwachten er het einde. Waardig in hun verval kapen ze hun doodslag.

   

  Lobke Leirens en Maxim Storms onderzoeken het absurde in zowel komische als duistere situaties en personages. Na hun selectie door het Big In Belgium-platform in 2018 werden ze in Schotland bekroond met de prestigieuze Total Theatre Award. Dat maakt ons extra nieuwsgierig naar hun nieuwste absurdum Happy Hour!

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Theater / Spektakel

  Andere evenementen : Oostende

  Aanbevelingen