Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over The Sound of Music

  Na MAMMA MIA! creëert Deep Bridge een nieuwe versie van ‘The Sound of Music’
  Zelfs na het succes van films als ‘The Greatest Showman’ en ‘La La Land’ blijft ‘The Sound of Music’ met een straatlengte voorsprong de allergrootste musicalfilm. Jong en oud zitten elk jaar tijdens de kerstperiode voor het scherm gekluisterd om opnieuw mee te genieten van de avonturen van de familie Von Trapp.

  Maar de échte beleving van deze klassieker vind je in het theater. In 2009 liepen de theaters vol voor Deborah De Ridder. De winnares van het VTM-programma ‘Op zoek naar Maria’ schitterde aan de zijde van een fenomenale Kapitein Von Trapp, neergezet door Peter Van de Velde. Vijf jaar geleden was ‘The Sound of Music’ opnieuw een voltreffer met o.a. Kürt Rogiers en Charlotte Campion. “We zijn al een tijdje bezig met de voorbereidingen en de komende weken maken we het creatieve team en de cast bekend. Het wordt een volledig nieuwe versie, zonder afbreuk te doen aan het verhaal en het unieke kader waarbinnen deze prachtige gezinsmusical zich afspeelt”, klinkt het bij de theaterproducent Deep Bridge.

  ‘The Sound of Music’ vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van moeder overste om als gouvernante te werken bij de familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien. Het hartverwarmende verhaal en liedjes als ‘Do Re Mi’, ‘My Favorite Things’ en ‘Edelweiss’ maken ‘The Sound of Music’ tot een klassieker die je simpelweg niet mag missen.

  ‘The Sound Of Music’ gaat in première op zondag 6 december 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen.

  Kaarten kosten 29, 39, 49, 59 en 74 euro.
  5 euro extra voor de voorstellingen op zaterdag en zondag.
  Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

  Links
  Officiële website: https://deepbridge.be/

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  De leukste activiteiten voor kinderen

  Andere evenementen : Theater / Spektakel

  Andere evenementen : Antwerpen

  Aanbevelingen