Aloïse Sauvage, Julien Granel, Roxaane, report

Concert » Franse lied

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Aloïse Sauvage, Julien Granel, Roxaane, report

  De coolste kids van de French pop

  ALOISE SAUVAGE :
  Je kent ze wel, mensen die gewoonweg alles kunnen. Niet bepaald aangenaam om in je vriendengroep te hebben (de jaloezie!), wel fijn om op een podium aan het werk te zien. Enter Aloïse Sauvage, muzikante én danseres én actrice én schrijfster. In 2017 opende de Française met haar vernieuwende mix van urban-pop en French pop in onze Chapiteau voor Eddy De Pretto, een jaar later gaf ze een adembenemende show met circuselementen in het Museum. De volgende etappe in het gezamenlijke parcours van Botanique en Aloïse is logischerwijze een albumvoorstelling in onze Orangerie. Verdergaand op het elan van de succes-ep "Jimy" belooft de "120 Battements par minute"-ster de intelligentste chansons van het heden te maken, die niet bang zijn van een rijke orkestratie, een streepje autotune of teksten die haar kwetsbaarheid tonen. Aloïs Sauvage maakt muziek voorbij etiketten en stereotiepen, zoveel is duidelijk.

  JULIEN GRANEL :
  Of je hem nu ontdekte dankzij het electro-popnummer 'Tant que le soleil brille' of in het voorprogramma van Angèle: het is heel erg waarschijnlijk dat de Franse artiest Julien Granel met zijn kleurrijke muziek meteen een sterke indruk achterliet. Nummers als 'Défait' en 'La mer à boire' druipen van de passie en de urgentie, maar op een kunstzinnige en kleurrijke manier met een heerlijk Frans kantje. Voor die eerste song werkte hij zelfs samen met Vladimir Cauchemar, sterproducer bij onze zuiderburen. Aan de zijde van Aloïse Sauvage is het zeker dat Julien gaat schitteren in de Chapiteau, trek je meest extravagante outfit aan en begeef je richting de Botanique op 8 oktober.

  ROXAANE :
  In de stijl van Eddy De Pretto of Aloïse Sauvage maakt Roxaane moderne French pop met hiphopbeats en producties die voor een keer niet klinken alsof de tijd heeft stil gestaan. De songs geven een inkijk in het leven van een stoere maar introverte artieste die nog op zoek is naar zichzelf en worstelt met de gevoelens die opgroeien met zich meebrengt.

  Photos de Aloïse Sauvage, Julien Granel, Roxaane, report

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Le Botanique

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node

  Aanbevelingen