Mayra Andrade, Naaz, Marina Satti & Fonés, Les Nuits 2020

image - Mayra Andrade, Naaz, Marina Satti & Fonés, Les Nuits 2020

Over

MARYA ANDRADE :
Als Kaapverdische zangeres draagt Mayra Andrade de muzikale erfenis van haar land waardig. Zelf werd ze geboren in Cuba, groeide ze op in Kaapverdië en woonde daarna in Senegal, Angola, Duitsland en Frankrijk. Met “Manga”, haar vijfde album, zet Mayra Adrade zich echt op de wereldkaart, met een geweldige balans tussen Westerse pop en exotische dromen. Een intiem album dat ook getuigt van een (hoe kan het ook anders?) immense talenkennis. Mayra: next big thing van de zuiderse pop.

NAAZ :
Singer-songwriter Naaz, een popster met Koerdische achtergrond, die alles zelf én heel goed doet. Ze werd opgepikt met popliedjes op haar YouTube-kanaal en lanceerde in 2018 de ep 'Bits of Naaz", een verzamelijk van uitstekende bedroom-pop met een lichte Lily Allen-attitude. “Articulate and intelligent, Naaz is wise beyond her 19-years” schrijf NME, terwijl Noisey vindt dat Naaz het gezicht van popmuziek verandert. Probeer daar maar niet eens voor in zwijm te vallen.

MARINA SATTI & FONES :
?????? ????? ofte Marina Satti is zo'n beetje de Grieks-Sudanese Rosalía. Met het lichtjes traditionele art-pop '????????' scheerde ze de toppen van de hitparades in Griekenland en Bulgarije en zit ze intussen op YouTube aan meer dan 40 miljoen streams. Ze is een alleskunner die opdraaft in goed onthaalde theaterstukken en films, mocht spelen op Google's Europe On Stage en de United Nations Champion of the Earth Awards, en richtte haar eigen a cappella polyfonische koor op: Fonés. Na indrukwekkende shows op Eurosonic en Printemps De Bourges komt Satti nu met dat koor naar Les Nuits Botanique voor een een concert dat met invloeden uit de Oost-Europese cultuur en jazzmuziek anders klinkt dan alles wat je kent.

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 90045
Editer l'événement SEO Espace administration