32e editie van het jachtfeest

Diverse Activiteiten » Buiten Activiteiten

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over 32e editie van het jachtfeest

  Op 10 en 11 november 2019, vieren we de 32e editie van het jachtfeest.

  Op beide dagen, vanaf 10.00 uur, vindt de grote wildmarkt plaats in het stadscentrum van Bouillon met seizoensgebonden producten en jachtartikelen.
  Alle fauna van onze Ardennen zal aanwezig zijn in de slagerskramen. Everzwijnen, hertachtigen en reeën zullen zowel gesneden als niet gesneden of in patés en fijne vleeswaren worden aangeboden.

  U kunt er ook allerlei lekkernijen (honing, alcohol, gebak, kazen, ...) en kwaliteitsproducten kopen, gemaakt door gepassioneerde ambachtslieden: seizoensgebonden kleding, sieraden, houten voorwerpen en nog veel meer.

  Folkloristische groepen zullen de markt animeren, zoals "Les Sangliers d’Arlon", alsook " Les Sonneurs de Cors", de jachthoornblazers die door de straten van Bouillon zullen wandelen.

  Op maandag 11 november, de traditionele datum, zal de dag van de herdenking van Wapenstilstand beginnen om 10u00 met een plechtigheidceremonie in de St. Peter en Paul kerk, met de aanwezigheid van "Les Sonneurs des Trompes du Duché de Luxembourg”.
  Eveneens op maandag, om 14u30, zullen lokale broederschappen een processie begeleiden vanaf "Bastion du Dauphin" naar de kerk waar kleine en grote dieren op het plein voor de zegen worden verwacht vanaf 15.00 uur.

  Om u opnieuw op te warmen, kunt u een pauze nemen in de grote tent en genieten van een uiensoep, glühwein of zelfs een lekker lokaal biertje.

  Komt u dus allen uw tassen vullen
  Of u nu gepassioneerd of gewoon nieuwsgierig bent, u zult een geweldige dag beleven op het ritme van de Ardennen.

  Photos de 32e editie van het jachtfeest

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Diverse Activiteiten

  Andere evenementen : Bouillon