Wiener Johan Strauss Konzert-gala

image - Wiener Johan Strauss Konzert-gala

Over

Het Weense Johann Strauss Galaconcert van K&K Philharmoniker gaat voor 24e keer op Europese tournee. Weens, nostalgisch, gewoon goed!

Eén ding is zeker: Strauss houdt u jong! Iedereen die met het werk van de Strauss-dynastie in aanraking komt, voelt de muziek door zijn aderen stromen en herleeft.

Het K&K Filharmonisch Orkest toont zijn passie met een briljante toewijding en zichtbaar enthousiasme. De jeugdige en frisse interpretaties, met een charmante lichtheid en vrolijke tempo's, dompelen muziekliefhebbers onder in het Oostenrijkse leven. Sinds 1996 vonden meer dan 1,3 miljoen bezoekers in 19 Europese landen hun weg naar het K&K Strauss Gala.

De Europese tournee loopt van 28 december 2019 tot 7 maart 2020 – met 72 concerten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen, Finland, Italië, België, Luxemburg en voor de eerste keer in Engeland.

Het Filharmonisch Orkest van Kendlinger treedt op met passie. Passie die u bij elk concert kunt voelen, bij elke wals, bij elke polka ... Het Strauss-programma bruist van muzikale verfijning: van Frühlingsstimmen (Lentemelodieën) tot Sphärenklänge (Harmonie der sferen), Die Bajadere (De bajadère), Feuerfest (Vuurfeest), Bauernpolka (Boerenpolka), Leichtes Blut (Lichtzinnig hart), en Der Zigeunerbaron (De Zigeunerbaron) – u wordt getrakteerd op een overvloed aan akoestische hoogtepunten die u wegvoeren van het alledaagse!

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Andere evenementen Fuiven > Varia

Nog meer evenementen Fuiven > Varia
Nog meer evenementen Antwerpen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 108929
Editer l'événement SEO Espace administration