PhotoBrussels Festival 04 -

image - PhotoBrussels Festival 04 -

Over

Van 15 november tot 21 december 2019 stelt Hangar de vierde editie van het PhotoBrussels Festival voor, een jaarlijks event in het teken van de hedendaagse fotografie dat plaatsvindt in hun gebouwen maar ook doorheen een parcours in de stad: de Festival Tour.

Gedurende een maand wil PhotoBrussels Festival alle liefhebbers, actoren, professionals en verzamelaars van hedendaagse fotografie samenbrengen. Het festival biedt een programma van expo’s, workshops (in samenwerking met Leica), conferenties, rondleidingen, fotostudio's, ... voor elk publiek.

Hangar brengt in een grote tentoonstelling een selectie van fotografen (19 kunstenaars) samen die zijn geselecteerd vanwege de uitstraling die ze hebben op een bepaald thema, dit jaar: Still Life.
Ilit Azoulay; Dan Bannino; Vincen Beeckman; Bert Danckaert; Jean-Robert Dantou; Véronique Ellena; Vincent Fournier; Teresa Giannico; Jean-Baptiste Huynh; Erwin Olaf; Alice Pallot; Klaus Pichler; Baptiste Rabichon; Tara Sellios; Fleur van Dodewaard; Krista van der Niet; Wim Wauman; Giljung Yoon; & the winner of the PBF Prize: Geneviève Gleize.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Foto's
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 105573
Editer l'événement SEO Espace administration