PhotoBrussels Festival 04 -

Tentoonstelling » Fotos

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over PhotoBrussels Festival 04 -

  Van 15 november tot 21 december 2019 stelt Hangar de vierde editie van het PhotoBrussels Festival voor, een jaarlijks event in het teken van de hedendaagse fotografie dat plaatsvindt in hun gebouwen maar ook doorheen een parcours in de stad: de Festival Tour.

  Gedurende een maand wil PhotoBrussels Festival alle liefhebbers, actoren, professionals en verzamelaars van hedendaagse fotografie samenbrengen. Het festival biedt een programma van expo’s, workshops (in samenwerking met Leica), conferenties, rondleidingen, fotostudio's, ... voor elk publiek.

  Hangar brengt in een grote tentoonstelling een selectie van fotografen (19 kunstenaars) samen die zijn geselecteerd vanwege de uitstraling die ze hebben op een bepaald thema, dit jaar: Still Life.
  Ilit Azoulay; Dan Bannino; Vincen Beeckman; Bert Danckaert; Jean-Robert Dantou; Véronique Ellena; Vincent Fournier; Teresa Giannico; Jean-Baptiste Huynh; Erwin Olaf; Alice Pallot; Klaus Pichler; Baptiste Rabichon; Tara Sellios; Fleur van Dodewaard; Krista van der Niet; Wim Wauman; Giljung Yoon; & the winner of the PBF Prize: Geneviève Gleize.

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  GRATIS tentoonstellingen

  Andere evenementen : Tentoonstelling

  Andere evenementen : Elsene

  Aanbevelingen