image - Winter Pret 2019

Over

Vanaf 29 november en tot 5 januari is dit niet te missen evenement terug in het centrum van Brussel; meteen de garantie voor een gezellig moment met delicatessen in de straten van het stadscentrum en voor verwondering op de Grote Markt dankzij een gloednieuw klank- en lichtspel en een schitterende Kerstspar. Ook op het programma: het traditionele reuzenrad, de overdekte schaatsbaan, de chalets, de draaimolens en talrijke activiteiten voor groot en klein, zonder de artistieke inbreng en verlichting die de hoofdstad in een unieke sfeer dompelen, te vergeten. Dit jaar is de eregast groot, 55 cm om precies te zijn: Manneken-Pis viert zijn 400 jaar met een massa feestelijke activiteiten.

 

Twee videomappings op de gevels van de Sint-Katelijnekerk en het Casino Viage, geven ruimte aan audiovisuele creativiteit en veranderen de gebouwen in tijdelijke kunstwerken.

 

Voor deze 19e editie zal er opnieuw een hightech koepel “The DOME” zijn, ditmaal op het De Brouckèreplein. In deze verrassende constructie bezegelen audiovisuele voorstellingen op 360°, films, concerten en gezinsactiviteiten het huwelijk tussen beeld- en geluidskunsten en nieuwe technologieën, voor een unieke ervaring.

 

De Stad Brussel en de organisatoren bedanken de Brusselse artiesten Guillaume Desmaret & Arnaud Debal van het collectief Farm Prod voor de realisatie van de visual van Winterpret 2019. www.farmprod-collective.be

Deel :

Fotogalerij (3)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Markten en Rommelmarkten > Kerstmarkten
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 105361
Editer l'événement SEO Espace administration