Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Voorbij
 • Over Winter Pret 2019

  Vanaf 29 november en tot 5 januari is dit niet te missen evenement terug in het centrum van Brussel; meteen de garantie voor een gezellig moment met delicatessen in de straten van het stadscentrum en voor verwondering op de Grote Markt dankzij een gloednieuw klank- en lichtspel en een schitterende Kerstspar. Ook op het programma: het traditionele reuzenrad, de overdekte schaatsbaan, de chalets, de draaimolens en talrijke activiteiten voor groot en klein, zonder de artistieke inbreng en verlichting die de hoofdstad in een unieke sfeer dompelen, te vergeten. Dit jaar is de eregast groot, 55 cm om precies te zijn: Manneken-Pis viert zijn 400 jaar met een massa feestelijke activiteiten.

   

  Twee videomappings op de gevels van de Sint-Katelijnekerk en het Casino Viage, geven ruimte aan audiovisuele creativiteit en veranderen de gebouwen in tijdelijke kunstwerken.

   

  Voor deze 19e editie zal er opnieuw een hightech koepel “The DOME” zijn, ditmaal op het De Brouckèreplein. In deze verrassende constructie bezegelen audiovisuele voorstellingen op 360°, films, concerten en gezinsactiviteiten het huwelijk tussen beeld- en geluidskunsten en nieuwe technologieën, voor een unieke ervaring.

   

  De Stad Brussel en de organisatoren bedanken de Brusselse artiesten Guillaume Desmaret & Arnaud Debal van het collectief Farm Prod voor de realisatie van de visual van Winterpret 2019. www.farmprod-collective.be

  Photos de Winter Pret 2019

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Markt en Rommelmarkt

  Andere evenementen : Brussel

  Aanbevelingen