Jawhar, Watchoutforthegiants , Philemon : Les Nuits 2020

Concert » Pop / Rock / Pop-Rock

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Jawhar, Watchoutforthegiants , Philemon : Les Nuits 2020

  62tv anniversary
  Jawhar:
  Jawhar Basti woont in Belgie maar is geboren in Tunesië, waar zijn roots liggen en zijn hart verpand is. Hij weeft muziek geïnspireerd op populaire muziek uit de Maghreb, op de duistere rock van Timber Timbre of de fluwelen folk van Nick Drake. Met die laatste deelt hij een delicate, fluisterende stem, waarmee hij zingt over de liefde of de ontgoocheling van zijn generatie over het wegdeemsteren van de Arabische Lente. Zijn eigen taal - het Tunesisch - een mengeling van Arabisch, Italiaans en Frans, heeft zijn eigen poëzie en een doorvoelde, prachtige melancholie.

  Watchoutforgiants:
  Watchoutforthegiants zijn indie rockers uit Ninove en finalisten van de laatste Humo's Rock Rally. Er wordt gezegd dat ze dat nogal aanleunen bij art-pop en dat klopt wel. Hun invloeden gaan van Midlake tot Wire. Een eerste ep wordt volgend voorjaar verwacht.

  Philemon:
  Philemon is Anton De Boes, ex-winnaar van rockconcours Oost.West. Sinds kort heeft hij een nieuw pseudoniem, een muzikaal kind waar ook Pascal Deweze (Novastar, Warhaus, Metal Molly) en Michiel Balcaen (Balthazar, Warhaus) peter van zijn. Met zijn recente nummers oogste hij al heel wat lof bij nationale pers en regelde hij prompt een voorprogramma van Dope Lemon. Humo noemt het (volledig terecht) “nineties lo-fi die aan Pavement & Grandaddy doet denken.” Wij voegen er nog Father John Misty en verliefde tranen aan toe.

  Photos de Jawhar, Watchoutforthegiants , Philemon : Les Nuits 2020

  Parent Events

  Autres Lieux/Dates

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Le Botanique

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node