Internationaal Opel-Treffen 2020

image - Internationaal Opel-Treffen 2020

Over

Dit wordt hét einde: Internationaal Opel-Treffen 2020, dé finale!!
Gegarandeerd Opel-plezier met de mooiste Opels. Van compleet origineel tot helemaal gepimpt, van Blitz tot Insignia, veel Opel modellen passeren de revue.
Op zondag 19 april 2020 kun jij dit allemaal voor de allerlaatste keer beleven op het Internationaal Opel-Treffen in Dronten.
Het Internationaal Opel-Treffen is hét uitje voor het hele gezin! Want behalve al die Opel modellen is er meer, veel meer, te beleven. Ook is er muziek, goede catering, een kinderspeelhoek met vele kinderactiviteiten en een erg grote, deels overdekte, onderdelenmarkt!! Op deze onderdelenmarkt presenteren meerdere bedrijven zich met hun producten en/of diensten. Voor elke particuliere Opel-liefhebber is dit dé kans om net dat zeldzame onderdeel te vinden of die bijzondere service of dienst!

Heb jij ook zo’n geliefde Opel en wordt het weer hoog tijd met vele andere Opel liefhebbers (bij) te kletsen? Dit is je laatste kans om erbij te zijn! Koop snel je entree tickets voor het Internationaal Opel-Treffen 2020! Wees er snel bij voor de aller beste plekken en gebruik je online voordeel van 60% korting op de reguliere entreeprijs. Online tickets voor volwassene zijn slechts € 6,00 p.p. en kinderen betalen slechts € 2,50 p.p. Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang tot het evenemententerrein. **Deze actie is geldig tot en met 29 februari 2020**

Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Markten en Rommelmarkten > Beurzen
Nog meer evenementen Turnhout
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 105719
Editer l'événement SEO Espace administration