Quorem Stilte & Intuitie

Stage / Cursus » Ateliers

Praktische informatie

Over Quorem Stilte & Intuitie

Tijdens een QUOREM Day luisteren we op een bewuste manier naar onze intuïtie. In kleine groepen herkennen we hoe Innerlijk en Uiterlijk via symbolen communiceren.

QUOREM staat voor actieve meditaties en intuitieve wandelingen. Tijdens deze uitwisselingen wordt het intellect tot rust gebracht en het lichaam ontspannen om helemaal ontvankelijk te zijn.

Deelnemen aan en QUOREM is zich openstellen voor het onbekende, voor het spontane en voor alles waar we ons subtiel bewust van zijn. De oefeningen die door de gids worden gegeven zijn startpunten. Eens het energieveld geopend is, maken de deelnemers zelf een verbinding.

We ontdekken de schoonheid van het Haspengouw. De natuurlijke elementen en de tot de verbeelding sprekende landschappen, openen onze ogen voor een verborgen schoonheid. Een ervaring die met het hart wordt ervaren en ons in een staat van zelfreflectie brengt.

In de energiewereld hangt alles af van onze toegankelijkheid. Hoe open staan we voor uitwisseling, wetende dat de informatie door elk van ons anders wordt ontvangen...

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Andere evenementen : Stage / Cursus

Andere evenementen : Villers-Sainte-Gertrude

Aanbevelingen