Djangofolllies, Alexandre Cavaliere Quintet

image - Djangofolllies, Alexandre Cavaliere Quintet

Over

Een feest van vrolijke gipsyjazz

Het lang verwachte album van het Alexandre Cavaliere Quintet komt pas uit in februari 2020, maar je kan het al in avant-première horen in het kader van het Djangofolllies festival!

Violist Alexandre Cavaliere werd als twaalfjarig wonderkind al naar Parijs uitgenodigd door Didier Lockwood en Babik Reinhardt, na een straf optreden in Brussel. Alexandre’s carrière raakte als vanzelf in een stroomversnelling. Samen met de groep van zijn vader schuimde hij de internationale podia af en hij zette een legendarische reeks optredens neer, onder andere in het Théâtre Princesse Grace in Monaco, de Olympia in Parijs, aan de zijde van Michel Jonasz, het Espoo Jazz festival in Finland en in New York op het Birdland Django Reinhardt-festival. Daarnaast schitterde hij ook regelmatig als graag geziene gast op radio en televisie.

Na een pauze van enkele jaren is Cavaliere nu terug met een band waarmee hij gipsyjazz in de stijl van Django vermengt met bebop, moderne jazz èn invloeden van Dorado Schmitt en Biréli Lagrène.

Deel :

Fotogalerij (1)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Jazz
Nog meer evenementen Vlaams-Brabant
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 105305
Editer l'événement SEO Espace administration