Een unieke kerstmarkt met Belgische designers in hartje Elsene

image - Een unieke kerstmarkt met Belgische designers in hartje Elsene

Over

Vanaf het moment dat je aankomt, word je ondergedompeld in de fantastische sfeer van ons hotel de maître dat maar liefst vijf verdiepingen telt. Je zal een aanbod vinden van enkele van de beste lokale en duurzame designermode, luxe schoonheidsproducten, gastro-nomisch eten, gespe-cialiseerde drankjes en doordachte boeken aan fantastische prijzen!

De aanloop naar Kersmis vereist veel planning en de meesten onder ons hebben zoveel te doen en te weinig tijd om het effectief te doen! Koop je kerstcadeaus stressvrij dit jaar en vind ze allemaal in één keer in Full Circle House.

Het is net Aladin's grot met stalletjes die meer variatie en plezier aanbieden dan de Nieuwstraat, en dat allemaal onder één dak. Je zal unieke cadeaus vinden voor wie je maar wil, of je kan iets leuks voor jezelf kopen.

In onze sfeervolle ledenlounge zal er echte Britse mince pie en warme glühwein geserveerd worden. Geen enkele andere kerstmarkt in Brussel heeft zoveel lokale en prachtige producten in één huis die u meteen in de kerstsfeer brengen.

Deel :

Fotogalerij (8)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Markten en Rommelmarkten > Kerstmarkten
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 105247
Editer l'événement SEO Espace administration