Haring - Avondlicht

Concert » Electronics

Praktische informatie

Over Haring - Avondlicht

HARING :
De muziek van Yann Attia aka Haring is een lappendeken van invloeden. House, idm en techno gaan vloetjes in de mangel en komen eruit met een verrassende melancholie en met een gevoel van verwondering.

De Brusselse producer is dan ook een dromer die de wereld afreist op zoek naar inspiratie en zijn liefde voor alles tussen triphop en acts als Gold Panda of Nosaj Thing, met wie hij overigens het podium al mocht delen. De Kiosk Radio-resident stelde in 2018 in een uitverkochte Rotonde zijn album 'In spaces' voor met een exclusieve liveband, die daarna doorheen België op tour ging. Nu keert hij terug voor een presentatie van zijn gloednieuwe album op 4 mei.

AVONDLICHT :
In 2020 mogen we het debuutalbum verwachten van de Antwerpse producer Matthias Dziwak aka Avondlicht. Na een reeks opgemerkte ep’s te hebben uitgebracht, nam de muzikant zijn tijd om tussen zijn hometown, Amsterdam en Lissabon twee jaar te reflecteren en te experimenteren. Het resultaat is een album dat raakt, of de sounds nu dansbaar zijn of net meer neigen naar ambient, klassiek en post-rock. ‘Hyperromance’ gaat over de grens tussen de werkelijkheid en een overgeromantiseerde verbeelding, hij stelt het voor in de Rotonde.

Photos de Haring - Avondlicht

Opmerkingen

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór verzending
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen
Meer commentaren weergeven

Andere evenementen : Le Botanique

Andere evenementen : Concert

Andere evenementen : Sint-Joost-ten-Node