Michelle David & The Gospel Sessions

Concert » Blues / Country / Folk

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Michelle David & The Gospel Sessions

  Michelle David is born and raised met gospel, blues en soul . Met tonnen charisma blijft ze weg van de clichés en keert ze terug naar essentie van de Afro-Amerikaanse muziek: minimale gitaarpartijen en percussie, met daar bovenop de oppermachtige klok van haar stem. Samen met Onno Smit en Paul Willemsen maakte David drie pure platen: ‘The Gospel Sessions vol. 1,2 en 3’, die drijven op een onweerstaanbare groove en haar krachtige performance in de traditie van artiesten als Sam Cook, Ray Charles en natuurlijk Aretha Franklin.

  Op haar nieuwe album zet Michelle haar zoektocht naar de roots van de Afro-Amerikaanse muziek verder, waarbij ook invloeden uit o.a. afrobeat en Caribische muziek doorsijpelen.

  Een paar jaar terug zorgden Michelle David en haar Gospel Sessions voor een zinderend concert tijdens Moods!. Voldoende reden om haar, met het nieuwe album onder de arm, terug naar Brugge te halen. Nu voor een hot & sweaty clubconcert, dat liefhebbers van de sound van Sharon Jones, Charles Bradley en Lee Fields gegarandeerd in hogere sferen weet te brengen!

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Brugge: het Venetië van het Noorden

  Andere evenementen : Cactus Club

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brugge

  Aanbevelingen