Baraka sounds

Stage / Cursus » Varia

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Baraka sounds

  Indr Jurgeleviit is een Litouwse kankles muzikant en zangeres. Haar muziek combineert de tradities van haar geboorteland en de soundscapes van verschillende culturen en huidige stijlen. Het minimalisme van Litouwse folklore en de creatieve karakteristieken van Indré's muziek openden mogelijkheden voor succesvolle internationale projecten. In België is Indré actief in alternatieve jazz projecten zoals Book of Air: Fieldtone and vvolk. Haar werk wordt vertegenwoordigd door het kunstplatform 'granvat'.

  Pakistaans-Amerikaans Shahzad Ismaily speelde en tourde met Marc Ribot, Tom Waits, Lou Reed, John Zorn, Laurie Anderson, Bill Frisell, Colin Statson en vele anderen. Ismaily composeert geregeld voor theater en musicals en is de auteur van de soundtrack van de film 'Frozen River'. In New York runt hij het label '88 Records'.

  Bert Cools is een Antwerpse gitarist, voornamelijk actief in the impro en elektronische muziekscene van Europa. Hij composeert muziek van zijn eigen bands: Merope, Hoera, Pudding oO, maar ook voor theater en multimedia. In 2010 won hij de Erasmus Jazz prijs als beste muzikant van Codarts, Rotterdam. In 2011 creëerde hij, samen met zijn broer, het kunstplatform 'granvat', waar verschillende kunstvormen gecombineerd worden: muziek, video, fotografie en design.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Stage / Cursus

  Andere evenementen : Sint-Jans-Molenbeek

  Aanbevelingen