Baraka sounds

image - Baraka sounds

Over

Indr Jurgeleviit is een Litouwse kankles muzikant en zangeres. Haar muziek combineert de tradities van haar geboorteland en de soundscapes van verschillende culturen en huidige stijlen. Het minimalisme van Litouwse folklore en de creatieve karakteristieken van Indré's muziek openden mogelijkheden voor succesvolle internationale projecten. In België is Indré actief in alternatieve jazz projecten zoals Book of Air: Fieldtone and vvolk. Haar werk wordt vertegenwoordigd door het kunstplatform 'granvat'.

Pakistaans-Amerikaans Shahzad Ismaily speelde en tourde met Marc Ribot, Tom Waits, Lou Reed, John Zorn, Laurie Anderson, Bill Frisell, Colin Statson en vele anderen. Ismaily composeert geregeld voor theater en musicals en is de auteur van de soundtrack van de film 'Frozen River'. In New York runt hij het label '88 Records'.

Bert Cools is een Antwerpse gitarist, voornamelijk actief in the impro en elektronische muziekscene van Europa. Hij composeert muziek van zijn eigen bands: Merope, Hoera, Pudding oO, maar ook voor theater en multimedia. In 2010 won hij de Erasmus Jazz prijs als beste muzikant van Codarts, Rotterdam. In 2011 creëerde hij, samen met zijn broer, het kunstplatform 'granvat', waar verschillende kunstvormen gecombineerd worden: muziek, video, fotografie en design.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Andere evenementen Stages / Cursussen > Varia

Nog meer evenementen Stages / Cursussen > Varia
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 104427
Editer l'événement SEO Espace administration