image - Bily

Over

Voor zijn 5de editie stelt de brusselse BILY (Brussels I Love You) opnieuw een kunsttraject voor om iedereen de creatieve energie van de hoofdstad te laten ontdekken.
De route werd samengesteld met open bezoeken aan kunstgaleriëen, culturele organisaties, collecties en andere tentoonstellingsruimten.

We nodigen je uit om deze gekende of onverwachte locaties te betreden, om je buiten de gekende buurten in Brussel te begeven en tegelijk een toegankelijke route voor Brusselse hedendaagse kunst te volgen. Vandaag is Brussel dan ook gekend voor zijn relevantie en innovatief karakter in de kunstwereld. Het traject zal ook enkele acitiveiten bevatten, zoals gegidste rondleidingen.

Voor de fijnproevers wenst BILY, ter ere van haar 5e verjaardag, je te verrassen met een culinaire toets. Ga op zoek naar 5 brusselse chefs die zich in enkele galerijen verborgen hebben tijdens de openingsnamiddag op 8 februari en die je zullen verrassen met een gastronomische mise-en-bouche.

BILY is niet alleen de gelegenheid om je nieuwsgierigheid te wekken; het gaat ook over het samenbrengen van kunstliefhebbers, verzamelaars, experts en professionals. Brussel heeft veel getalenteerde opkomende of bekende kunstenaars waarvan het werk tentoongesteld wordt door gepassioneerde professionnals die enkel wachten op je bezoek!

Deel :

Fotogalerij (3)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Galerijen
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 103222
Editer l'événement SEO Espace administration