Ni (F) + La Gauche (B)

image - Ni (F) + La Gauche (B)

Over

NI is het resultaat van de ontmoeting van vier muzikanten met een eclectische muzikale achtergrond en smaak (van alledaagse tot hedendaagse muziek, waaronder traditionele Afrikaanse en Aziatische muziek en jazz), met als voornaamste doel het creëren van originele en grenzeloze rockmuziek.

Op het kruispunt van intellectuele muziek en punkenergie wil Ni's instrumentale muziek een laboratorium zijn voor rockexperiment. Hoewel ze spelen in een traditionele rockformatie (twee gitaren, bas, drum), trekken ze zich verder weinig aan van de gevestigde structuren.

De wetenschap van het ritme en de rol van het tegengewicht vormen de basis van hun werk. Ze verrassen en frustreren de luisteraar, zonder het daarbij te laten een steeds intensere energie over te brengen die in staat is de schedels te roeren en soms misverstanden oproept, die het opwekken van een zekere extase enkel bevorderen. Ni bespeelt en speelt met een samenleving waarin het idee van onmiddellijke en schijnbaar onmiddellijk begrijpbare overconsumptie regeert.

LA GAUCHE brengt een PREMIERE-concert met muzikale buitenbeentjes uit sommige van de de beste Belgische bands: Rodrigo Fuentalba (50 Foot Combo, Manngold ...), Maarten van Cauwenberghe (vaste componist van Lisbeth Gruwez's Voetvolk etc), Nicolas Rombouts (Ottla, Dez Mona etc) en Jeroen Stevens (alles van Mauro, King Dick, etc). Ze klinken als vroege electronische muziek, Don Cherry, MC5, protopunk, minimalisme en maximalistisch!


20:00 Doors
21:00 La Gauche
22:00 Ni
7€

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Jazz
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 102914
Editer l'événement SEO Espace administration