Move (on), tg Stan en Kloppend Hert

image - Move (on), tg Stan en Kloppend Hert

Over

Het vertrekpunt van ‘Move (on)’ is de ontmoeting van een groep spelers en performers die vanuit hun verschillende artistieke praktijk gezamenlijk antwoorden zoeken op vragen die voor hen noodzakelijk zijn.

Het begint bij het begin, een open speelveld en gesprek. Waar zullen we het over hebben? Dat is de vraag. Of er een antwoord is op deze vraag, zie je in ‘Move (on)’. Of misschien is de vraag zelf wel het antwoord…

Om de inhoudelijke basis te versterken gaat STAN een samenwerking aan met Moussem en Kloppend Hert. Vanuit een gedeelde liefde voor Arabische literatuur zal Moussem een klankbord zijn en het gezelschap een brede waaier van hedendaagse en klassieke teksten aanreiken uit de MENA regio (Midden-Oosten en Noord-Afrika). Ook Kloppend Hert, het gezelschap rond Haider Al Timimi, is een belangrijke partner in deze creatie. Kloppend Hert streeft naar culturele hybriditeit, naar een grens overstijgende ruimte waar meerdere invloeden kunnen samensmelten tot één geheel.

Van en met Haider Al Timimi, Btissame Bourrich, Evgenia Brendes, Jolente De Keersmaeker, Olga Mouak, Atta Nasser, Youness Khoukhou, Frank Vercruyssen en Gustavo Vieira.

---

DO 20 en VR 21 FEBRUARI om 20u15
BIJ ARSENAAL/LAZARUS Mechelen

Praktische informatie

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Andere evenementen Theater / Spektakels > Professioneel

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Professioneel
Nog meer evenementen Mechelen
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 100156
Editer l'événement SEO Espace administration