Vive la Fête (Try-out)

image - Vive la Fête (Try-out)

Over

Een iconischer koppel dan Els Pynoo en Danny Mommens vind je in de Belgische muziekgeschiedenis moeilijk terug. Als Vive La Fête staan ze intussen al meer dan twintig jaar geboekstaafd als heuse legendes binnen alles wat ruikt naar elektrorock, synthpop, new wave en aanverwant duister lekkers, met een resem hits die niet meer op twee handen te tellen vallen.

Hun opzwepende en zéér dansbare synthetische popmuziek doet al sinds 1997 (!) overal ter wereld zalen vollopen. Anno 2020 pakt het duo het origineler aan dan louter een simpele ‘terugkeer’: ze lossen de gloednieuwe ‘EP 2.2’, met daarop hun bewerkingen van nummers uit de pop- en wave-periode in de jaren ‘80, volledig ondergedompeld in de typerende Vive La Fête-sound en -sfeer. De eerste nieuwe single daaruit mag je zelfs al in december verwachten.

Live staat Vive La Fête 2.2 garant voor een wervelende nieuwe show met visuals, explosieve nieuwe nummers, met daarnaast uiteraard ook al hun hits die in het collectief geheugen getatoeëerd staan: ‘Touche Pas’, ‘Schwarzkopf’, ‘La Verité’, ‘Noir Désir’, …

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Pop / Rock / Pop-Rock
Nog meer evenementen Vlaams-Brabant
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 101056
Editer l'événement SEO Espace administration