Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Voorbij
 • Over Millionaire, Brns

  MILLIONAIRE 21:30
  Misschien wel het meest geflipte CV van de belpop, dat van Tim Vanhamel. Lees even mee: Evil Superstars, dEUS, Eagles of Death Metal, Magnus, Broken Glass Heroes, Eat Lions, The Hickey Underworld én een goed onthaalde soloplaat. Maar dan vergeten we natuurlijk de belangrijkste, het moederschip Millionaire. Debuutalbum ‘Outside The Simian Flock’ katapulteerde met ‘Champagne’ één van de meest atypische radiosingles de hitlijsten in. De witheet freakende opvolger ‘Paradisiac’ klonk, met hulp van QUOTSA’s Josh Homme, als ‘waanzins’ eigen balorkest’ (De Morgen, 2017). Daarna werd het stil rond Millionaire, tot Vanhamel in 2017 plotsklaps terug op het voorplan sprong met ‘I’m Not Who You Think You Are’ en het bijbehorende magnum opus ‘Sciencing’. Meer dan een return to form voor Millionaire.

  Dit keer moeten we gelukkig niet zo lang wachten op vervolg. ‘Cornucopia’ is de openingstrack van een nieuw album dat verwacht wordt in Maart 2020. Vanhamel zelf houdt het cryptisch:

  Times’s up, time’s down, time’s right in time
  #fillvoidshopeatworkconsumeplanet
  Cornucopia=track1 Milionaire APPLZ ? APPLZ out March 2020

  Aansluitend trekt hij, met de band die ook er ook tijdens de 'Sciencing'-tour bij was, terug de baan op. Wie hun passage op Cactusfestival 2017 zag weet dat het orkest er niet minder waanzinnig op geworden is.


  BRNS 20:30
  Met hun meeslepende mix van indiepop en artrock, aangevuurd door zingende postrockgitaren, exotische ritmes en misleidende harmoniën is het Brusselse BRNS sinds 2010 het homegrown alternatief voor avontuurlijke indiebands als Animal Collective, Yeasayer, Alt-J en Django Django. Hun eerste single ‘Mexico’ is een indieclassic en stuurde de band langs quasi elk podium in België. Met debuutplaat 'Patine' (2014) tourde de band drie jaar intensief door Europa en veroverden ze een spot op het showcasefestival SXSW. Pop met brains, zoals De Standaard poneerde na hun concert op Pukkelpop. Met de B van Belgisch, Beloftevol en Beregoed volgens Humo. Knaller van een support!

  Photos de Millionaire, Brns

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Brugge

  Aanbevelingen