Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Gratis
 • Afgelast
 • Voorbij
 • Over Parkunst 2020

  Dag allemaal,
  De huidige gezondheidscrisis dwingt ons om de 4de editie van p(ART)cours uit te stellen tot 2021.
  Wij zullen u op de hoogte brengen van de nieuwe data!

  ____________________________________________________________________________________________________________________________________

  De V.Z.W. W: Halll, de Gemeente van Sint-Pieters-Woluwe en de V.Z.W. Lieux Communs presenteert, in samenwerking met de V.Z.W. Cultureel centra Wolubilis de Gemeenten van Sint-Lambrechts-Woluwe en van Oudergem, de vierde editie van P(ART)cours – Par(KUNST) Biënnale van hedendaagse openluchtkunst die van 26 april tot 1 juli 2020.

  De Biënnale Par(Kunst) is een originele manier om in Brussel hedendaagse kunst op ware grootte te beleven. Deze tentoonstelling, die iedereen de kans biedt hedendaagse kunst te ontdekken, nodigt uit tot een artistieke tocht langs Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrecht-Woluwe.
  De complexe relatie tussen cultuur en natuur en de bezorgdheid voor het milieu in de creaties vormen de rode draad van de Biënnale. De werken/interventies berusten op de wens om een artistieke, poëtische of gevoelige dialoog aan te gaan met de «geordende» natuur in hedendaagse parken, terwijl ze tegelijkertijd de maatschappelijke uitdagingen van onze eeuw in twijfel trekken. Door cultuur en landschap te verbinden, prijst het evenement de fragiele, voorbijgaande, kortstondige en moeilijke evenwichten die de mens in zijn verhouding tot zijn omgeving moet bewaren.

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Andere evenementen : Tentoonstelling

  Andere evenementen : Sint-Pieters-Woluwe