Opgelet, dit evenement werd geannuleerd !
image - Parkunst 2020

Over

Dag allemaal,
De huidige gezondheidscrisis dwingt ons om de 4de editie van p(ART)cours uit te stellen tot 2021.
Wij zullen u op de hoogte brengen van de nieuwe data!

____________________________________________________________________________________________________________________________________

De V.Z.W. W: Halll, de Gemeente van Sint-Pieters-Woluwe en de V.Z.W. Lieux Communs presenteert, in samenwerking met de V.Z.W. Cultureel centra Wolubilis de Gemeenten van Sint-Lambrechts-Woluwe en van Oudergem, de vierde editie van P(ART)cours – Par(KUNST) Biënnale van hedendaagse openluchtkunst die van 26 april tot 1 juli 2020.

De Biënnale Par(Kunst) is een originele manier om in Brussel hedendaagse kunst op ware grootte te beleven. Deze tentoonstelling, die iedereen de kans biedt hedendaagse kunst te ontdekken, nodigt uit tot een artistieke tocht langs Oudergem, Sint-Pieters-Woluwe en Sint-Lambrecht-Woluwe.
De complexe relatie tussen cultuur en natuur en de bezorgdheid voor het milieu in de creaties vormen de rode draad van de Biënnale. De werken/interventies berusten op de wens om een artistieke, poëtische of gevoelige dialoog aan te gaan met de «geordende» natuur in hedendaagse parken, terwijl ze tegelijkertijd de maatschappelijke uitdagingen van onze eeuw in twijfel trekken. Door cultuur en landschap te verbinden, prijst het evenement de fragiele, voorbijgaande, kortstondige en moeilijke evenwichten die de mens in zijn verhouding tot zijn omgeving moet bewaren.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Tentoonstellingen > Sculpturen
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 97340
Editer l'événement SEO Espace administration