La Truite Magique XXS

Opgelet, dit evenement werd geannuleerd !
image - La Truite Magique XXS

Over

Dit jaar komt er een nieuwe La Truite Magique aan! Maar wel anders.

Toen we met La Truite Magique begonnen, hadden we één doel voor ogen. Een nieuw soort festival creëren op een locatie, die anders is dan alle andere. Met muziekliefhebbers die juist in een kleinere setting net even iets anders zochten. En dat is gelukt!
La Truite Magique 2018 overtrof zelfs ver onze verwachtingen. Super-acts, heerlijk eten, geweldig mooi weer en alleen maar leuke bezoekers. We voelen nog steeds de liefde van elk individueel persoon die erbij was.

Echter, na LTM 2018 hebben we de beslissing genomen een time-out van een jaar te nemen om na te denken over onze visie op festivals. De muziek moet dichter bij het publiek komen en het publiek moet dichter bij elkaar komen.
Wat gaan we daarom dit jaar doen?

Allereerst gaan we het intiem & besloten (max 200 bezoekers) houden, is het op een ander moment in de zomer, heb je meer ruimte op de camping èn is het muziekprogramma alleen op zaterdag, maar..... je bent vrijdag al van harte welkom.
 
LTM gaat dus anders voelen.
?Hoe je deze ‘super geheime classified secret & hidden’ editie van La Truite Magique kunt meemaken lees je op :https://www.la-truite-magique.com/tickets

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Festivals
Nog meer evenementen Luxembourg (Province)
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 96439
Editer l'événement SEO Espace administration