Atelier Aliments et boissons fermentés (Fermenthings): Boissons fermentées sans alcool – Ginger bug et Kefir

image - Atelier Aliments et boissons fermentés (Fermenthings): Boissons fermentées sans alcool – Ginger bug et Kefir

Over

- Mardi 21 avril - 2ème atelier: Boissons fermentées sans alcool : Ginger bug et Kefir

de 19H à 22H
20€/atelier (Maximum 20 personnes)
Organisé par le MONTY
Atelier donné par Fermenthings (intervenant : Yannick Schandene) - www.fermenthings.be
Infos au 0495 79 13 88 (Raymond Walmacq)
Réservations : reservation@lemonty.be

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Stages / Cursussen > Gezondheid / Natuur / Welzijn
Nog meer evenementen Brabant wallon
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 99195
Editer l'événement SEO Espace administration