Graveyard, 1000mods, Black Rainbows (Annulé)

Opgelet, dit evenement werd geannuleerd !
image - Graveyard, 1000mods, Black Rainbows (Annulé)

Over

Concert geannuleerd. Tickets worden terugbetaald.

GRAVEYARD :
Op hun vijfde album 'Peace' neemt Graveyard de luisteraar mee op sleeptouw doorheen een voortdurend veranderend landschap van eigenzinnige classic rock. Van de zinderende opener 'It ain't over' tot de laatste noot van de epische en moody afsluiter 'Low (I wouldn't mind)': de band brengt op z'n meest recente langspeler alles wat je van hen mag verwachten. 'Peace' is een plaat die naar Graveyards goede gewoonte rijk is aan stijlen en moods, een werk ook dat teruggrijpt naar de roots van hun carrière, zonder echt de zachtere kant van 'Innocence & decadente' helemaal achter zich te laten.

1000MODS :
1000mods groeide uit van underground bandje uit de befaamde Griekse underground tot een internationale arena vullende act die ondertussen beschouwd kan worden als de meest succesvolle Griekse rockgroep van het afgelopen decennium. Ze mixen met brio invloeden uit retro-rock, doom rock, fuzzy heavy rock, space rock en grunge tot een explosief, zwaar geluid dat onmogelijk te imiteren valt. De songs van 1000mods zijn geïnspireerd, krachtig en fris; ze plezieren intussen al meer dan tien jaar iedereen van stoners tot metalheads.

BLACK RAINBOWS :
Het Italiaanse psychedelische-rocktrio Black Rainbows klinkt als het bastaardkind van 70's swagger-hard-rock en 90's stoner-groover. De groep mixt geluiden van Black Sabbath, MC5 en Led Zeppelin en vermengt dat alles met invloeden van bands als Nebula en Fu Muncha. Je hebt het ongetwijfeld al begrepen: Black Rainbows overspoelt je met een tsunami van fuzz en riffs die het beste incarneert uit stoner rock en psychedelica groove. Rendez-vous in onze Chapiteau voor een stevige dosis energie en een indrukwekkend arsenaal aan solo's.

Praktische informatie

Deel :

Fotogalerij (2)

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Metal / Hard Rock / Hardcore / Punk
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 96713
Editer l'événement SEO Espace administration