Nick Cave and the Bad Seeds

Concert » Pop / Rock / Pop-Rock

Opgelet! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden!

Praktische informatie

 • Soldout
 • Voorbij
 • Over Nick Cave and the Bad Seeds

  Voor dit evenement is een wachtlijst geopend. Het is altijd zinvol om in te schrijven op deze lijst. Komen er plaatsen vrij of komen er extra plaatsen beschikbaar, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het ‘first come, first served’-principe.

  Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

  Nick Cave komt donderdag 30 april 2020 naar het Sportpaleis. Hij zal er samen met The Bad Seeds het nieuwe album ‘Ghosteen’ voorstellen.

  ‘Ghosteen’ verscheen op 4 oktober op alle digitale platformen en komt op 8 november ook op cd en vinyl uit. Het album werd al wereldwijd geprezen als hun beste werk tot nu toe.

  “…Stunning double album that sets desperation against empathy and faith. On one level, it shouldn’t be surprising that it’s as good as it is… Nevertheless, listening to Ghosteen, it’s very hard indeed not to be taken aback” – The Guardian ?????

  In 2017 stonden Nick Cave and The Bad Seeds met ‘Skeleton Tree’ in een uitverkocht Sportpaleis. Dat resulteerde in ?????- recensies in alle media: “Nick Cave & The Bad Seeds in het Sportpaleis: zo mooi dat het pijn deed.” (De Morgen) en “Na tweeënhalf uur zweefde het publiek buiten, alle vermoeidheid van een werkweek lang vergeten, gelouterd in een bad van diepe emoties.” (De Standaard).

  Enkele maanden geleden stond Nick Cave in De Roma met zijn ‘Conversations tour’, waarbij Cave muziek combineert met een ‘gesprek’ met zijn publiek. Hij voegde onlangs twee Belgische data toe aan deze tournee. Bij de verkoop van de zitjes voor ‘Conversations with Nick Cave’ in de Brusselse BOZAR overschreed de vraag meermaals het aanbod.

  Nick Cave is niet enkel een charismatische frontman, songwriter en multi-instrumentalist. De Australiër is ook een bekroond auteur, die zich in The Red Hand Files (een elektronische nieuwsbrief) ontpopt als filosoof, biechtvader en ongewilde levenscoach voor zijn fans.

  Nick Cave and The Bad Seeds werd opgericht in 1983 en kent sindsdien een groeiend succes. Artistieke hoogtepunten aanstippen, is een onmogelijke opdracht. Live worden The Bad Seeds een steeds hechtere groep. Een collectie karakterkoppen (Thomas Wydler, Martyn P. Casey, Jim Sclavunos, George Vjestica, Larry Mullins en natuurlijk luitenant Warren Ellis) die Nick telkens boven zichzelf doet uitstijgen.

  Gerelateerde thema's

  Opmerkingen

  Klik om te evalueren
  Nog 0 tekens vóór verzending
  Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals algemene voorwaarden van Out.be.
  Auteur : ()
  Afmelden om je profiel te wijzigen
  Meer commentaren weergeven

  Citytrip naar Antwerpen

  Andere evenementen : Sportpaleis Antwerpen

  Andere evenementen : Concert

  Andere evenementen : Merksem