Music Show Scotland 2020

image - Music Show Scotland 2020

Over

De grootste indoorpipeshow van de wereld komt in 2020 terug naar het Sportpaleis
Mistflarden hullen het Schotse Highland Valley Castle in een mysterieuze duisternis. De torens en kantelen op de hoge muren van de vesting lichten op wanneer felle bliksemschichten de lucht doorklieven. Het geluid van de donder is oorverdovend. “By the center, quick march!” klinkt een militair bevel achter de poort, gevolgd door het typische geluid van de Schotse snaredrums. In de verte klinken doedelzakken. Het geluid van de pipes en drums zwelt aan. Almaar harder en harder. Een imposante formatie van meer dan honderd doedelzakspelers en drummers met Schotse kilt, full dress en bontmuts marcheert door de kasteelpoort naar buiten… Music Show Scotland, de grootste indoorpipeshow van de wereld, is begonnen!

Kom en geniet van meer dan drie uur Keltische muziek, zang, Schotse dans, Ierse stepdans en humor.

Een fenomenale productie
Wanneer de enorme “massed band” in uniform door de kasteelpoort komt marcheren, is kippenvel gegarandeerd. Legendarische muziek als ‘Amazing Grace’, ‘Highland Cathedral’ en ‘Auld Lang Syne’ zijn slechts een klein onderdeel van het drie uur durende programma. Combinaties van traditionele muziek met moderne pop- en rockmuziek, verzorgd door de eigen Castleband, zorgen voor een onvergetelijke avond.

Het Schotse “highland dancing” en het Ierse “tapdancing”, bekend van o.a. Riverdance, ontmoeten elkaar in deze adembenemende productie die je gegarandeerd kippenvel bezorgt. Dansgroepen voeren begeleid door livemuziek traditionele en moderne dansen op en door het bijzondere decor waan je je echt in de Schotse Highlands.

Music Show Scotland wordt gebracht door meer dan 200 pipers, drummers, danseressen, muzikanten en zangeressen in een imposant kasteeldecor. Het levensgrote Highland Valley Castle is speciaal ontwikkeld voor deze show en is met zijn 70 meter breedte en 12 meter hoogte een unieke setting voor deze fenomenale productie. Er zijn zes vrachtwagens nodig om het kasteel, dat bestaat uit onder meer 6.500 kilo staal en 2.200 kilo hout, en de spectaculaire licht- en geluidsshow te vervoeren. Vijf touringcars brengen de artiesten van stad naar stad, waar zij keer op keer een weergaloze show neerzetten.

Met Schotten uit… Nederland
Enkele jaren geleden werd het idee van de Music Show Scotland geboren in Nederland. De Highland Valley Pipes and Drums uit Borculo organiseerde succesvolle Celtic Nights die door vele bezoekers enthousiast werden begroet. De Celtic Nights groeiden uit tot de grootste Schotse indoorshow ter wereld: Music Show Scotland.

Kaarten kosten 44, 49 en 54 euro.
Korting voor kinderen tot 12 jaar. 
Vroegboekkorting: 10% t/m 31 december 2019.

Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend

Links
Officiële website: http://www.musicshowscotland.nl

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Varia
Nog meer evenementen Merksem
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 98068
Editer l'événement SEO Espace administration