image - Other enter

Over

Beeld je in dat je niet in het centrum van de stad woont, maar in een buurt aan de rand. Een multiculturele buurt - erg druk - waar mensen elkaar constant kruisen, maar nauwelijks in contact komen met elkaar of zich onderling vermengen.
En jij? Jij bent een artiest en denkt bij jezelf: Wat kan ik doen om hier verandering in te brengen? Kan ik via mijn artistieke praktijk mensen dichter bijeenbrengen?
Einat Tuchman werkt sinds enkele jaren in Molenbeek om en rond de Square des Libérateurs / Bevrijderssquare. Na lang aandringen en met een onstuitbare energie slaagt ze erin om een kelderruimte in een buurthuis te mogen gebruiken. Het wordt de ‘Espacetous’. Iedereen is er welkom om er praten, werken of gewoon langs te komen. Het buurmeisje Doha is er regelmatige gast. Met haar maakte Einat deze voorstelling, die eigenlijk vertelt over de problemen en moeite om buurtprojecten te realiseren en hoe ze er ondanks vele tegenkantingen maar dankzij een tomeloze inzet in slaagt om voor gewone mensen een context te creëren waarin ze zichzelf kunnen zijn.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Theater / Spektakels > Performances
Nog meer evenementen Région de Bruxelles-Capitale - Brussels Hoofdstedelijk Gewest
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 97615
Editer l'événement SEO Espace administration