Van alle tijden met della bossiers, clara cleymans en riet muylaert

image - Van alle tijden met della bossiers, clara cleymans en riet muylaert

Over

Prachtige luisterliedjes voor fans van Wim De Craene, Zjef Vanuytsel en JackoBond

Della Bosiers staat al meer dan 40 jaar op de planken. De grande dame van het (Vlaamse) luisterlied was lange tijd zowat de enige vrouwelijke singer-songwriter in Vlaanderen. Deze veelzijdige en talentrijke chansonnière werd destijds opgemerkt door Ramses Shaffy. Ze verwierf als zangeres van haar eigen liedjes dan ook eerst bekendheid in Nederland.

Haar grote doorbraak in Vlaanderen kwam er pas door haar deelname als panellid in de Wies Andersen Show, waardoor zij ook hier de waardering voor haar muziek kreeg die ze verdiende. Hoewel liedjes als Fleur de Buda, Jefke, Horizontaal en Mensen van 18 met Wim De Craene tot ons collectief geheugen behoren, blijven haar platen toch vooral voer voor fijnproevers.

Della beheerst het Nederlands perfect en haar teksten getuigen van de schoonheid van onze taal. Al 40 jaar lang treedt ze op met haar trouwe metgezel Ben van der Linden op piano. Samen met Clara Cleymans en Riet Muylaert brengt Della een muzikaal overzicht van haar rijke carrière. Een stijlvol programma met eigen Nederlandstalige luisterliedjes en enkele prachtige Franse chansons.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Nederlandstalige muziek
Nog meer evenementen Borgerhout
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 97487
Editer l'événement SEO Espace administration