The three degrees, 50th anniversary tour

image - The three degrees, 50th anniversary tour

Over

NIEUWE DATUM: Voor Kursaal Oostende en Concertevents komt gezondheid op nummer één. Hierdoor zijn we genoodzaakt om de voorstelling te verplaatsen naar het najaar 2020.

Deze fantastische show komt tot bij jullie op vrijdag 23 oktober om 20u00.

Iedereen wordt omgeboekt naar dezelfde zaal en behoudt dezelfde plaatsen/categorie. Uw tickets blijven dus geldig op de betreffende datum.

----

THE THREE DEGREES – 50th Anniversary Tour
Met originele leden Helen Scott & Valerie Holiday

Helemaal uit de VS - 50-jarig jubileumtournee

The Three Degrees is een Amerikaanse vrouwelijke vocale groep, opgericht in 1963 in Philadelphia, Pennsylvania. De groep is een trio gebleven met 2 originele leden sinds Sheila Ferguson vele manen geleden vertrok.

Een vaste favoriet bij Prins Charles. Ze zongen op zijn 30e verjaardagsfeestje en waren te gast op zijn bruiloft met prinses Diana.

Wanneer je de naam The Three Degrees hoort, denk je meteen aan hun meest bekende lied, "When Will I See You Again", en de visie van drie prachtige ebbenhouten vrouwen, perfect gecoördineerd in zowel hun dansroutines als hun vocale harmonieën. Het is waar: "When Will I See You Again" was een groot succes in de hele wereld en stond bovenaan de hitlijsten in de VS, het VK, Japan en de meeste Europese landen, en verdiende het trio toen op elk moment - om nog maar te zwijgen van genoeg goud records om Fort Knox een beetje jaloers te maken!

The Three Degrees staan bekend om hun soulvolle stemmen, prachtige jurken en fantastische shows. Ze zijn over de hele wereld bekend voor nummers als "Wanneer zal ik je weer zien", "Dirty Ol 'Man", "Take Good Care Of Yourself". Ze touren al meer dan 40 jaar en touren nog steeds tot op de dag van vandaag.

Deel :

Andere evenementen die je zouden kunnen interesseren

Nog meer evenementen Concerten > Varia

Andere evenementen Oostende

Nog meer evenementen Oostende
NIEUWSBRIEF
Abonneer je op onze nieuwsbrief:

Ik schrijf me nu in
JE EVENEMENT
Indien je een evenement aan de site wilt toevoegen, klik dan hieronder
Voeg je evenement toe
WEDSTRIJDEN
Doe mee aan onze wedstrijden
Ontdek de wedstrijden

Thema's

Vandaag

Meer evenementen vandaag
ID : 97245
Editer l'événement SEO Espace administration